Inbraak bij Only for Men, politie zoekt getuigen

Only for Men is in de nacht van woensdag 27 december op donderdag 28 december slachtoffer geworden van inbraak. Een krantenbezorger merkte de inbraak op.

Donderdagochtend om 04.19 uur kreeg de politie een melding binnen van een inbraak bij Only for Men aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg. Een krantenbezorger zag drie dader door een vernielde ruit uit de winkel klimmen en vertrekken in een donder gekleurde auto, vermoedelijk een BMW.

De auto reed richting de Turfhaven en sloeg op de t-splitsing met de Schout bij Nacht Doormansingel linksaf richting Dieren. De politie laat weten dat er bij de inbraak vermoedelijk jassen zijn buitgemaakt en onderzoekt nu camerabeelden om meer over de inbraak te weten te komen.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben en vraag om informatie te melden via telefoonnummer 09008844.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑