Zeven jeugdtrainers van volleybalvereniging The Phantoms hebben hun certificaat Circulatie Mini Volleybal gehaald. Hiermee zijn nu alle jeugdtrainers van The Phantoms gecertificeerd.

 

Met het behalen van dit certificaat door alle trainers zet The Phantoms een belangrijke stap in de realisatie van hun vernieuwde jeugdbeleid. De deelnemende trainers gaven aan met name het praktijkgedeelte erg te hebben gewaardeerd. ‘Het is toch altijd prettig om feedback te krijgen, zodat je het een volgende keer weer beter doet’, aldus Esther van den Houten, een van de deelnemende trainers.

 

Annemieke Koster, Hoofd-jeugdtrainer en bestuurslid van The Phantoms wil langs deze weg ook graag de deelnemende kinderen bedanken. ‘Doordat zij bereid waren een keer extra te trainen op zondag ochtend, konden de trainers ook het praktijkgedeelte van de cursus afronden.’

 

Gevraagd naar de verdere plannen van The Phantoms geeft Annemieke Koster aan dat de volleybalvereniging vanaf september start met nieuwe groepen, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen aan het volleybalspel. De trainingstijden zijn op woensdag van 17.00 tot 18.00 voor de jeugd van 6 tot 11 jaar en van 18.00-19.30 voor de jeugd van 12 tot 16 jaar.

Schermafbeelding 2014-06-21 om 14.05.45