José Luesink loopt van Doesburg naar Zutphen voor goed doel

José Luesink, de vrouw van de overleden burgemeester Kees Luesink, verlaat op 21 juni op bijzondere wijze Doesburg. Ze gaat te voet terug naar Zutphen, de stad waar ze voorheen heeft gewoond, en koppelt haar wandeling aan een goed doel.

 

De opbrengst van deze actie gaat naar SpiritOn, een stichting die mensen helpt in hun kracht te komen als ze geconfronteerd worden met kanker. ‘Als je partner met ongeneeslijke kanker wordt geconfronteerd staat de wereld helemaal stil. Je probeert zo goed en kwaad als het kan het leven samen weer op te pakken. Mijn partner, Kees, kon daar goed zijn weg in vinden. Ik vond het loodzwaar, maar deed alles om het hem naar de zin te maken. Als Kees maar gelukkig was, dan was ik het ook’, aldus José Luesink op een speciale website over haar actie.

 

José Luesink vervolgt: ‘Op 21 juni loop ik Doesburg, de geliefde stad van Kees, uit. De stad waar hij 6 jaar lang met plezier burgemeester van is geweest. Ik ga terug naar Zutphen, de stad waar wij 55 jaar hebben gewoond en ik een ander leven ga opbouwen. SpiritOn heeft hierin veel voor mij betekend’.

 

Luesink hoopt dat vele mensen met haar meelopen van Doesburg naar Zutphen. Ook is het mogelijk haar te sponsoren. Ze vertrekt op 21 juni om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats De Bleek in Doesburg en komt omstreeks 17.30 uur aan bij de Oude Bornhof in Zutphen.

 

2 reacties

  1. Arvid Ehlert

    Prachtig idee. Heel veel succes, sterkte en plezier met je nieuwe leven José!

  2. Frans Schilderman

    Inderdaad prachtig idee,heel veel succes.

    Gr. Frans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑