Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg bestaat dit jaar 125 jaar. Een muziekvereniging die ooit al als “wandelend monument” van Doesburg werd betiteld, wil dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit feestelijke moment in de ruime geschiedenis van de vereniging wordt in het weekend van 14 en 15 oktober door de vereniging en haar leden gevierd.

Op zaterdag 14 oktober om 19.30 uur wordt het 125-jarig jubileum muzikaal gevierd in het St. Martinus Atrium te Doesburg. Het harmonieorkest en de malletband van de muziekvereniging geven dan een jubileumconcert.

Tijdens dit concert neemt MDVS de gasten mee door het jaar heen. Er worden leuke en verrassende muziekstukken ten gehore gebracht, waarop afgelopen weken druk is gerepeteerd door de leden van de vereniging.

Het orkest en de malletband zullen (samen en apart van elkaar) heerlijke muziekstukken ten gehore brengen, waardoor een leuke spetterende muzikale avond een garantie is. Het harmonieorkest en de algehele muzikale leiding van deze avond is in handen van Hans Hilferink. De malletband wordt enthousiast muzikaal geleid door Arend-Jan van Straten.

Het jubileumconcert op 14 oktober wordt gehouden in het St. Martinus Atrium in Doesburg en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.