Keurslager De Worstepinne bestaat 35 jaar. Reden voor een feestje en wel in de vorm van aantrekkelijke aanbiedingen van 35 procent korting op het gehele assortiment op donderdag 2 mei.

Sinds 1984 runnen Henk en Dinie Jansen Keurslagerij De Worstepinne in de Ooipoortstraat in Doesburg. De Worstepinne beschikt over een eigen worstmakerij en verwerkt op ambachtelijke wijze de vleesverwerking en -bewerking.

Op donderdag 2 mei is het jubileumdag en wordt op het gehele assortiment 35 procent korting verleend, met uitzonderling van de producten die dan in de reclame zijn.

De Worstepinne heeft zich de afgelopen 35 jaar aangepast aan verandering in leefgewoonten, eetmomenten en cultuurverandering. ‘Dat betekent dat we mee zijn gegaan in de tijd door onder andere het verzorgen op locatie van barbecuefeestjes, buffetten thuis of op het werk, verjaardagen of huwelijksfeesten, maar ook het verzorgen van maaltijden’, laten Henk en Dinie weten in een speciale jubileumuitgave.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.