Kaartverkoop lezing Adriaan van Dis gestart

De kaartverkoop voor de lezing van Adriaan van Dis is gestart. Van Dis komt op 20 oktober naar Doesburg en kaarten daarvoor zijn sinds 1 oktober te kopen bij Boek en Buro in de Kerkstraat 32 in Doesburg.


‘In juni van dit jaar hebben wij u attent gemaakt op ons volgende programma, namelijk een lezing door Adriaan van Dis op zaterdag 20 oktober a.s. om 16.00 uur in de Gasthuiskerk. Na de lezing is er gelegenheid tot signeren en tot napraten bij een drankje en een hapje’, aldus Jan Vijn namens DichterbijdeIJssel.


Vijn: ‘Het nieuws over de komst van deze bekende schrijver zoemt al rond in de stad en wij verwachten dan ook dat de kaartverkoop vlot zal verlopen. Wij maken u er daarom op attent dat kaarten à 10 euro vanaf 1 september aanstaande verkrijgbaar zijn bij Boek en Buro’.


Indien er op 20 oktober nog kaarten voorradig zijn, zullen die vóór de lezing vanaf 15.30 uur in de Gasthuiskerk worden verkocht.

1 reactie

  1. Marijke Schellekens

    Ik verheug me op een lezing van Adriaan van Dis. Zou wel willen weten waar de lezing over gaat, of moeten we dat gewoon afwachten?
    Veel succes verder met dit leuke initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑