Het bestuur van tennisvereniging Doesburg daagt sportievelingen uit om hun kunnen te vertonen op de tennisbaan. Op vrijdag 30 maart kan iedereen komen kennis maken met de tennissport bij Tennisvereniging Doesburg.


Heb je al eens getennist of het altijd al willen doen, de leden van het bestuur staan vanaf 20.00 uur voor je klaar met rackets en ballen om je de beginselen van het spel bij te brengen of om een balletje met je te slaan, zo laat de Tennisvereniging Doesburg weten.


Tennis is een sport die volgens de tennisvereniging uitstekend de combineren valt met bijvoorbeeld een drukke baan of kinderen. Het is mogelijk om in competitieverband te spelen, of vrijblijvend met een paar vrienden. Wie geen tennisvrienden heeft, kan meerdere malen per week meedoen met zogeheten ‘TOS’-avonden waarbij deelnemers gewoon aanschuiven met anderen.


Heb je altijd al willen tennissen en nooit de stap durven zetten, of heb je ooit getennist en zou je de draad weer eens willen oppakken? Kom dan op vrijdagavond 30 maart aanstaande langs aan de Leigraafseweg 37 in Doesburg. Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan aan op info@tvd2002.nl. Wie lid wordt, krijgt een leuke attentie.