Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg (MDVS) houdt zaterdag 17 december een geheel nieuwe uitvoering van het kerstconcert onder de titel: “Showtime: It’s Christmas!”. Het concert vindt plaats in het Martinus Atrium en begint om 19.30 uur.

Na alweer een jaar of acht een kerstsamenzang te hebben georganiseerd, leek het de muziekvereniging leuk eens iets nieuws te proberen. Een echte kerstshow met bekende kerstnummers, gezongen door popkoor InCtrl, Amazing en Zippa.

MDVS zal, naast het begeleiden van de koren en solisten, ook zelf kerstnummers spelen. De avond zal een aaneenschakeling zijn van bekende nummers als “Driving home for Christmas” en “Let it snow”, maar ook het mooie “Ave Maria” zal opgevoerd worden. Al met al zeker een aanrader om het concert te bezoeken.

Een toegangskaart is nodig voor dit muzikale kerstfeestje. Toegangskaarten zijn voor 5 euro te koop bij VVV Doesburg en Ter Steeg Lederwaren te Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.