Kerstlicht en meezingen met ZOV Doesburg in Gasthuiskerk

Onder de titel Kerstlicht geeft de Doesburgse Zang- en Ontspanningsvereniging ZOV op woensdag 21 december om 19.30 uur een sfeervol kerstconcert in Gasthuiskerk Doesburg.

Onder leiding van dirigent Hans Heringa en begeleid door Wim Polman op piano en Wim Papperse op dwarsfluit mag er worden meegezongen.

Zang- en Ontspanningsvereniging Doesburg vierde dit jaar zijn 30-jarig jubileum met stijl. Ook in de Gasthuiskerk met het concert ‘Life is now.’ Aan het einde van dit jubileumjaar komen de Doesburgse toonkunstenaars nog eens terug; dit keer om hun kunnen te tonen in het kerstrepertoire.

Het concert op woensdagavond 21 december om 19.30 uur is dan ook een must voor de liefbebber van kerstsfeer en kerstliederen. Kom ook uw hart ophalen in een sfeervol verlichte Gasthuiskerk.

Een entreekaart kost 5 euro en is verkrijgbaar bij VVV Doesburg, pal naast de Gasthuiskerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑