De organisatie van de Kerstmarkt in Doesburg heeft nog een aantal kramen te huur waaronder in de Martinikerk. Daarnaast laat de Kerstmarktorganisatie weten dat het de cover van het blad ‘Kampeerauto’ staat.

Twee nieuwsberichten over de Doesburgse Kerstmarkt dus. Als eerst de marktkramen die bijna uitverkocht zijn voor de markt op 8 december. ‘En er zijn dus nog maar enkele van de 150 kramen te huur. Buiten op straat of binnen in de grote of Martinikerk. Dan staat u gegarandeerd beschut in een prachtige ambiance. Maar ook buiten in de sfeervolle straten van Doesburg staat u heel mooi en weet u zeker dat alle bezoekers langskomen’.

De organisatie zoekt gemotiveerde verkopers met een keur aan echte Kerstartikelen. Dat kan van alles zijn, van mooie Kerststukken, tot sfeervolle decoraties in en om het huis. Of wat te denken van heerlijke lekkernijen, warme kleding en lieve kadootjes voor onder de Kerstboom.

De Kerstmarkt in Doesburg is zaterdag 8 december en duurt van 10.00 tot 19.00 uur.  Naast zo’n 150 kramen, is er die dag veel live muziek, treden er koren op, staat er een levende Kerststal en zijn de Doesburgse Midwinterhoornblazers van de partij.

Ook is de Kerstmarkt dit jaar het decor van een heuse Santa Run voor jong en oud. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kerktoren te beklimmen. In samenwerking met het VVV-kantoor kunnen bezoekers om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur, onder begeleiding van een ervaren gids omhoog.

Daarnaast meldt de organisatie dat het met een foto op de cover van het blad ‘Kampeerauto’ staat. Dit blad verschijnt negen keer per jaar en staat vol informatie over reizen met de camper, techniek en alles wat een camperaar wil weten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.