Chef-kok Yvo Vos van Brasserie Het Zesde Zintuig krijgt versterking in de keuken. Mike van Bijsterveldt gaat per 1 december aan de slag als zelfstandig werkend kok.

Van Bijsterveldt werk sinds mei dit jaar bij het Doesburgse restaurant en volgt Jeroen Rutten op, die Brasserie Het Zesde Zintuig na ruim 4 jaar gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf.

‘Mike, werkzaam bij ons vanaf 1 mei van dit jaar, zal als zelfstandig werkend kok vanaf 1 december vaker naast Yvo in de keuken te zien zijn’, zo laten de eigenaren Hannie en Yvo Vos weten.

Naast een nieuwe rechterhand is ook het drankenassortiment vernieuwd. Sinds kort worden in het restaurant De Jonkheer bier geschonken van Stadsbrouwerij Wittenburg uit Zevenaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.