De populaire kinderfilm Buurman en Buurman draait op zaterdag 5 januari in het kinderfilmhuis De Teil in Het Arsenaal in Doesburg. De film met de klunzende klussers begint om 14.00 uur.

Buurman en Buurman is een geliefd stel, waarbij van alles mis gaat tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak.

Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken.

De jeugdfilm duurt 57 minuten en is Nederlands gesproken. De film begint om 14.00 uur en de entree bedraagt 3,50 euro. Hiervoor krijgen kinderen na afloop ook nog iets lekkers. De film is geschikt voor alle leeftijden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.