Kinderfilmhuis De Teil, gevestigd in Het Arsenaal in Doesburg, presenteert zaterdag 13 mei de kinderfilm ‘Otto is een Neushoorn’. De film begint om 14.00 uur.

‘Otto is een Neushoorn’ is een Nederlands gesproken animatiefilm en duurt 75 minuten. Entree bedraagt 3,50 euro. Dit is inclusief iets lekkers na afloop. De film is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een uitbundig en fris verhaal over een tenger jongetje dat zichzelf overstijgt. Toppers’ zomervakantie belooft een saaie boel te worden… tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen… en staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt.

Hoe hou je een hongerige neushoorn tevreden? En wat geef je hem als al het meubilair is opgegeten? Zou Otto de neushoorn geen geweldig verjaardagscadeau zijn voor Elsje, het leukste meisje van de klas?

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.