Moederdagcadeaus bij Edelsmederij Tobias in Doesburg

Edelsmederij Tobias brengt speciaal voor Moederdag diverse sieraden onder de aandacht. Het gaat onder andere om eigen ontworpen en gemaakte sieraden.

Sieraad van de maand is deze maand een zelf ontworpen set. De sieraden zijn van zilver met een blauwe topaas. Wie een andere steen of verandering in het ontwerp wil hebben, kan dit doorgeven.

Ook geschikt als cadeau voor Moederdag is de elegante Bering horloge, die deze maand speciaal aantrekkelijk geprijsd is. Het horloge heeft een eenvoudig verstelbare band, werkt op een batterij en is voorzien van krasvast saffierglas.

Verder is er bij Edelsmederij Tobias aandacht voor een speciale glaskraal van Trollbeads, genaamd ‘Rozen voor Moeder’. Het gaat hier om een gelimiteerde editie waarvan er slechts drie verkrijgbaar zijn in de winkel.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

 

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑