De Ierse folk-pop singer-songwriter Actor Actor treedt komende periode twee maal op in Doesburg. Op 14 mei in Grand-cafe Het Arsenaal 1309 en op 5 juni in de Gasthuiskerk.

De optredens maken deel uit van een toer door Nederland waarbij Actor Actor onder andere Arnhem, Utrecht, Apeldoorn en Nijmegen bezoekt.

Actor Actor is een Ierse zanger die zich laat inspireren door artiesten als Paul Simon, Tom Waits en Leonard Cohen. Actor Actors muziek is een sountrack van een leven met liefde, verlies en verlangen.

Muziekkenners noemen Actor Actor een authentieke, getalenteerde songwriter die erin is geslaagd om betoverende teksten te vermengen met een heerlijk melodie.

De tour die Actor Actor door Nederland maakt is georganiseerd door Robaard Agency, het management en het boekingen bureau van de 19-jarige Kasper Robaard uit Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.