De Arnhemse ondernemer Rembert van Noort breidt zijn bezorggebied uit. Hij gaat samenwerken met Jeroen Peters van De Streekfabriek in Doesburg. Beide ondernemers hebben de gezamenlijke passie om steeds meer mensen thuis te laten genieten van smaakvol eten afkomstig van boeren en ondernemers uit de buurt.

Sinds anderhalf jaar voorziet Rembert huishoudens in de omgeving Arnhem, Elst, Lent, Oosterbeek, Schaarsbergen, Velp, Rozendaal van smaakvol eten dat wordt thuisbezorgd.

Dat kunnen verse producten zijn om zelf thuis mee te koken, maar ook Vers & Klaar producten bereid door koks uit de buurt behoort sinds begin 2017 tot zijn assortiment.

Webshop
Klanten zijn vrij om te kiezen in zijn webshop. De portiegrootte per gerecht mag verschillend zijn en Rembert werkt zonder abonnement, dat maakt het concept uniek.

Door de samenwerking tussen Rembert en De Streekfabriek ontstaat een logistieke structuur waar beiden profijt van hebben en ze kunnen elkaars klanten in de regio meer keuze aan regionale smaakontdekkingen aanbieden.

Bestellingen
‘De klanten in mijn huidige regio krijgen de toegang tot het assortiment van De Streekfabriek. De nieuwe regio: Doesburg, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Lathum, Giesbeek krijgt toegang tot het assortiment van Rembert’, aldus Van Noort.

Van Noort vervolgt: ‘Ik heb al wat producten van Jeroen in mijn webshop staan, dat worden er nu meer. Als Jeroen de spullen bij mij komt brengen neemt hij meteen de bestellingen voor de klanten in zijn regio mee, dat is het idee’.

Chutneys
Onder de naam De Streekfabriek maakt Jeroen Peters onder meer huisgemaakte mosterd, chutneys, sauzen en jams. Samen met zijn moeder Marion Peters runt hij een winkel in het centrum van Doesburg waar proeven, voelen en beleven centraal staat.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

Foto: Facebook Rembert