In het filmhuis van Doesburg wordt op zaterdag 12 januari de kinderfilm ‘Superechte liefde’ gedraaid. De film begint om 14.00 uur.


Anne snapt niet waarom iedereen altijd over de liefde praat. Ze houdt ervan om een beetje ‘anders’ te zijn en kijkt met verbaasde ogen naar het verliefde gekwetter rondom haar. Tot er op een dag een nieuwe jongen in haar klas komt en cupido uit alle macht toeslaat. Om Jørgen voor zich te winnen, is ze tot alles in staat. Haar concurrenten, zoals het ‘perfecte prinsesje’ van de klas, ruimt ze genadeloos uit de weg. De gemoederen raken nog meer verhit door een romantisch liefdesverhaal over een meisje uit het dorp, dat eindigde in een passioneel drama.


Geen onschuldige romance, maar een eerlijke film over de tomeloze kracht van de allereerste liefde. superechte liefde, multiple prijswinnaar op het Europees Jeugdfilmfestival Vlaanderen, ontbloot de duistere kantjes van l’amour fou.


De film is voor kinderen vanaf 9 jaar en is ondertiteld. Kinderfilmorganisatie De Teil draait de film in het Meulenhuus, Bergstraat 48, in Doesburg. De toegangsprijs is 3 euro met limonade en een versnapering in de pauze. Meer informatie is te vinden op http://teil.badhuis-doesburg.nl.