Noor Amsterdam Doesburg is dicht. De eigenaar van de kledingketen met winkels in onder andere Doesburg, Zevenaar en Velp heeft het faillissement aangevraagd.

Op Facebook staat te lezen dat alle fillialen van de keten geheel onverwacht zijn gesloten. ‘Dit roept voor u als klant natuurlijk veel vragen op, helaas kunnen wij u op dit moment niet verder informeren’, meldt het Facebookbericht van Noor Amsterdam Doesburg.

De Gelderlander weet te melden dat eigenaar Freddy van Wingaarden het faillissement heeft aangevraagd. Van Wingaarden is eigenaar van Yellow Dog BV, waaronder de modezaken vallen.

Het is onduidelijk of er belangstelling is om de winkels over te nemen en dat er een doorstart kan plaatsvinden. Alle winkels zijn in ieder geval per direct gesloten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.