Ter Steeg Lederwaren is genomineerd voor de Storytelling Awards 2018. De Doesburgse winkel dingt mee voor de prijs in de categorie ‘Leather & Shoes’.

Ter Steeg Lederwaren is in haar categorie met 9 andere Nederlandse winkels genomineerd. Vanaf vandaag kan er tot en met 21 december worden gestemd via deze website.

De Storytelling Awards worden georganiseerd door Dutch Retail Experience en zijn de retailprijzen voor de meest vooruitstrevende winkelconcepten.

‘De awards worden uitgereikt aan de retailers die beseffen dat kennis over de merken die ze verkopen en service en advies van essentieel belang is voor de winkel. Productkennis en de herkomst van merken worden steeds belangrijker voor de consument’, stelt Hans ter Steeg van Ter Steeg Ledewaren.

Ter Steeg vervolgt: ‘Consumenten kunnen online steeds meer informatie vinden. Daarom is openheid van de retailer op zijn plaats, een authentieke achtergrond is heden ten dage van essentieel belang. Doorslaggevend daarin is dat de winkelmedewerkers deze informatie meeneemt in de verkoop’.

‘De aandacht die het personeel aan de klant geeft, draagt bij aan de ultieme winkelbeleving. De verkoopmedewerkers maken vandaag de dag het onderscheid en bepalen voor een groot gedeelte het succes van de winkel. Informatie, presentatie en mensenkennis zijn medebepalend voor de keuze van de aankoop van een consument’, aldus Ter Steeg.

Stemmen kan tot en met 21 december.

Ter Steeg Lederwaren is in 1905 opgericht als zelfstandig zadelmaker. Toen de werkpaarden uit het straatbeeld verdwenen, namen sportartikelen in de winkel de plaats van de paardenspullen in. Tegenwoordig is Ter Steeg Lederwaren een moderne lederwarenzaak met een eigen reparatieatelier.

HIER STEMMEN

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.