Doesburg & Oranje houdt op woensdag 27 april tussen 10.30 en 12.00 uur een koffieconcert met een optreden van vocaal kwartet La Cappellaccia. De zangers en zangeressen van dit vocaal ensemble brengen een programma met serieuze en contemplatieve momenten.

Omdat Koningsdag een feestdag is ontbreken echter ook vrolijke nummers niet. Daarnaast wordt de lente, die rond deze tijd zo pril ontluikt, bezongen. Uiteraard zal ook het Wilhelmus klinken, maar dan meerstemmig.

La Cappellaccia is opgericht in 2005 en bestaat uit vier professioneel geschoolde zangers. Als solistenkwartet treedt La Cappellaccia op bij koren of met een eigen programma. Ook werken ze regelmatig samen met diverse instrumentalisten. De kwartetleden zongen onder andere bij het Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam, Bachkoor Holland en De Nederlandse Bachvereniging en treden ook afzonderlijk op als solist.

De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.