Kunstlab in Doesburg moet verhuizen

Het Kunstlab in de Meipoortstraat in Doesburg gaat verhuizen. Het pand waarin het Kunstlab is gevestigd, wordt binnenkort verhuurd aan een andere partij. Samen met de werkgroep Vitalisering Binnenstad Doesburg worden nu drie opties onderzocht, allen in het centrum van Doesburg.

 

De aangekondigde verhuizing wordt door het Kunstlab zelf gemeld. Binnen korte tijd verwachten we meer te weten zodat spijkers met koppen kunnen worden geslagen, aldus het Kunstlab in een persverklaring.

 

Het Kunstlab concept is gebaseerd op een pop-up constructie. Er wordt gewerkt aan een “plan van aanpak” waardoor cursussen, winkel en galerie niet onder de komende verhuizing zullen lijden. Het cursusprogramma bevat workshops en lessen voor zowel kinderen als volwassenen en loopt “normaal” door.

 

Het totale overzicht van het cursus- en workshop programma staat op de website www.kunstlabdoesburg.nl. Er zijn workhops en lessen op maandag t/m vrijdag, speciale arrangementen op maat voor scholen, kinderfeestjes, familie-, vrijgezellen-, vrienden- en personeelsuitjes. Je bent van harte welkom!

 

Binnen een jaar na de oprichting van de Vereniging Van Creatieven en de opening van het Kunstlab is het Kunstlab een vaste waarde geworden in de binnenstad van Doesburg. Het aantal bezoekers stond op 31 december op ruim 10.000, het aantal cursisten is gegroeid tot bijna 100 deelnemers en het ledenaantal komt nu bijna aan de 90 leden.

 

 

7 reacties

 1. Frans Schilderman

  Dat wordt weer spannend, succes

 2. Theo Houkes

  Action wil zich hier vestigen aan de barendubbingweg mooi toch only for man naar de binnestad voormalig kunstlab action naar de barend ubbingweg zo schep je werkgelegenheid maar ja lees je het achterhoeks nieuws dan mag dat weer niet van de politiek en ze waren zo begaan met mensen aan werk te helpen hoe rijm je dit uitleg aub

 3. Remco Meeder

  @Theo:
  Het pand waar het kunstlab in zit is toch veel te klein voor Only for men…

 4. Ton Bulte

  mooie top 3, voor alle 3 is plek op de Leigraafseweg.

 5. Theo Houkes

  Het pand van het kunstlap te klein hoezo hun zeggen dat ze het meest verkopen via de web site nou dan heb je toch niet zoveel ruimte nodig.
  Maar misschien is het idee van ton bulte wel een betere oplossig daar is ook ruimte zat

 6. Peter van denBroeke

  Theo, en jij denk dat Only for Men na zo’n investering zomaar het pand verruilt voor een (veel te klein) ander pand? In de binnenstad en dan ook nog zonder parkeergelegenheid in de buurt? Ja, ja. Ik zou zeggen, droom lekker verder!
  Action moet je eerst weer warm maken voor Doesburg, die zijn zo afgeknapt op het beleid hier dus dat wordt een hele kluif. Maar……je hebt mooie ideeen.

 7. Theo Houkes

  maar ze zijn hier in de politiek zo op het scheppen van banen oke dan niet de barend ubbingweg maar bied ze dan wat fatsoenlijks aan hier in doesburg dit gaat om redelijk wat banen straks zitten ze in dieren en dan

  FOETSIE AL DIE BANEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑