Tapas & Hapas bij de Bouche heeft sinds kort speciale kunstwerken hangen van Andre Bikker. Het gaat om zogeheten gravuren, kunstwerken gemaakt met vuur.

Bij het tapas-eetcafé draait het om samen, in een warme ambiance, rustig van heerlijke hapjes en drankjes te genieten. De ingrediënten worden met zorg uitgezocht en zijn van hoge kwaliteit, aangevuld met het belangrijkste ingrediënt: liefde en aandacht. Laten dat nu net de ingrediënten zijn van een graVuur gebrand met passie.

Deze nieuwe kunst van ontwikkeld door Andre Bikker is bijzonder basic. Hout en vuur meer is er niet nodig om een uniek beeld te scheppen. Het samenspel van hitte en hout geeft een ranch aan sepia tonen. Een graVuur is moeilijk  te vergelijken met bestaande teken- of schildertechnieken.

Vanaf 1 december zijn de graVuren te bezichtigen bij Hapas & Tapas in de Boekholtstraat.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.