Coverband Westcoast in De Waag op 9 december

De coverband Westcoast treedt op zondagmiddag 9 december op in De Waag. Het optreden begint om 15.00 uur en bevat muziek van The Beatles, Stones, Doobie Brothers, Beach Boys, Eagles, Kinks, en veel andere grote namen uit de sixties en seventies.

Westcoast is een viermansband die in 2002 werd opgericht in de omgeving van Den Haag. De heren spelen hits uit de jaren 60 en 70. Hun swingende muziek loopt uiteen van melodieuze pop, folk en beat tot stevige rock (& nog stevigere roll) vol meerstemmige harmonieën en gitaren.

Dit feest van herkenning wordt benadrukt door het gebruik van originele instrumenten en versterkers. Op die manier blijft Westcoast dicht bij de 60’s en 70’s. Westcoast speelt elektrisch en akoestisch zodat ook de folk-achtige muziek, die rond 1970 populair was, tot zijn recht komt. De band heeft een ruime ervaring en neemt zijn publiek mee naar deze belangrijke muzikale periode.

Het concert op in De Waag in Doesburg begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑