De Wereldwinkel Doesburg heeft in november een Rijkswachters ontwerpwedstrijd gehouden voor twee leeftijdscategorieën kinderen, 8 tot 12 jaar en 4 tot 7 jaar. Daaruit zijn winnaars benoemd.

Er zijn 12 prachtige rijkswachters ontworpen door kinderen uit Doesburg en Angerlo. De eerste prijs is gewonnen door Djeno van 9 jaar uit Angerlo met zijn prachtige robot. De eerste prijs in de categorie 4 tot 7 jaar is gewonnen door Djé Djé, Bradley en Dyon van 4, 5 en 6 jaar oud uit Doesburg. Zij hadden hun ‘Bro’ ontworpen.

Alle kinderen hebben een heerlijke reep chocolade mogen uitzoeken. De winnaars ontvingen naast de reep chocolade ook een knutselpakket van gerecycled materiaal.

De Wereldwinkel in Doesburg is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd, kom dan langs in de Wereldwinkel in de Kerkstraat in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.