Frederique Upmeijer geeft woensdag 13 maart om 20.00 uur een lezing over Kasteel Ruurlo en Museum More. De kunsthistoricus vertelt in de Gasthuiskerk over het initiatief voor beide musea van kunstverzamelaar Hans Melchers, over de kunstwerken en over de beide gebouwen.

De Achterhoek heeft er de afgelopen jaren twee prachtige musea bij gekregen. In Museum More in Gorssel is Nederlandse kunst uit de 20e en 21e eeuw te zien en Kasteel Ruurlo toont werk van Carel Willink.

Kunstverzamelaar
Woensdag 13 maart vertelt kunsthistoricus Frederique Upmeijer in de Gasthuiskerk over deze beide initiatieven van kunstverzamelaar Hans Melchers.

Deze lezing is een initiatief van ’t Nut. Upmeijer vertelt sinds 1990 over kunst in lezingen en tijdens cursussen en kunstreizen.

Tickets
De aanvang is woensdag 13 maart om 20.00 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website van de Gasthuiskerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.