Restaurant De Liefde pakt flink uit op Valentijnsdag. Het Doesburgse restaurant serveert op deze dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven een speciaal 4-gangen liefdeskeuzemenu in rode tinten.

Dat het restaurant aan de Philippus Gastelaarsstraat, pal tegenover de ingang van het stadhuis, op deze dag extra uitpakt, is geen verrassing. In het restaurant staat de liefde voor gasten en gastronomie centraal.

Op dinsdag 14 februari is het restaurant geopend vanaf 16.30 uur. Op die dag wordt een speciaal 4-gangen liefdeskeuzemenu met rode tinten geserveerd voor 42,50 euro per persoon. Een mooie gelegenheid om uw geliefde te verrassen, zo laat De Liefde weten.

Nieuw interieur
Wie aan wil schuiven, moet snel zijn. Want er zijn nog enkele tafels vrij in het vernieuwde restaurant. Het interieur van De Liefde is vorige maand onder handen genomen en onder andere de muren zijn geschilderd en de bar heeft een metamorfose ondergaan.

Dat het restaurant werk maakt van de liefde, toonde het vorig jaar zomer tijdens het 5-jarig jubileum. Hiervoor werd de all you need is love-caravan, bekend van het populaire tv-programma, naar Doesburg gehaald.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.