Het bestuur van de VVV Doesburg is op zoek naar een manager. Het gaat om een functie van in eerste instantie minimaal 8 uur per week met uitgroei naar mogelijk 20 uur per week.

De vacature is opgesteld na het vertrek van Monique Pellen, die wegens een verhuizing naar Duitsland VVV Doesburg na 6 jaar heeft verlaten. De nieuwe manager wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het VVV kantoor.

Dit houdt onder meer in het inroosteren van de veertig vrijwilligers, het inplannen van de gidsen voor stadswandelingen en torenbeklimmingen en het samenwerken met verschillende werkgroepen.

Verder wordt van de kandidaat een actieve rol op sociale media en marketing verwacht. Op dit moment is VVV Doesburg nauwelijks online zichtbaar op sociale media. De Facebookpagina van VVV Doesburg heeft een kleine 400 fans en bevat weinig actuele informatie. Ter vergelijking: de Facebookpagina van Richard’s Bakery en Catering Service telt ruim 2.400 fans en die van nieuwkomer Grand Café Duo ruim 1.100.

De functie van ‘VVV manager Doesburg’ wordt organisatorisch ondergebracht bij Achterhoek Toerisme, de organisatie die ook de stadsmanager van Doesburg heeft geleverd. Sollicitanten kunnen zich melden bij Margaret Ann McDonald via m.mcdonald@tnradvies.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.