De taartenwedstrijd van De Liefde, waarbij het restaurant op zoek is naar de lekkerste kersttaart, is gewonnen door Lisette Reintjes uit Didam. Ze wint hiermee een kerstdiner voor twee personen.

De Liefde schreef een wedstrijd uit en is op zoek naar de lekkerste kersttaart van Doesburg. Die werd volgens de jury gemaakt door Lisette Reintjes. Ze maakte een chocoladetaart met kokos en kersenvulling.

‘Een superlichte taart waar je van door wilt eten. De jury was het unaniem eens dat deze taart niet mag ontbreken met kerst’, zo laat Margreet Deen van De Liefde weten.

Met het winnen van de taartenwedstrijd krijgt Lisette Reintjes een 5-gangen kerstmenu aangeboden van en bij De Liefde. De taartenwedstrijd werd gehouden tijdens de Kerstmarkt van Doesburg op zaterdag 10 december.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.