Livio Gianola op Gitaristenpodium in Gasthuiskerk Doesburg

Op zondag 26 november is Livio Gianole vanaf 15.00 uur te gast op het gitaristenpodium van Gasthuiskerk Doesburg. Gianola speelde in zalen als het Concertgebouw in Amsterdam, het Théâtre des Champs-Élysées in Parijs, het Teatro de la Zarzuela in Madrid en Bunka Kaikan in Tokyo.

Hij werkte onder andere samen met de beroemde danser Antonio Canales en schreef de muziek voor megaproducties als “Torero” (1992), “Narcissus” (1995), “Gypsy” (1996) en “Bohemia” (2006).

Gianole trad bij belangrijke evenementen op als solist en speelde in formaties als het “Foro Popular” in Barcelona, de “Bienal de Flamenco” in Sevilla en het “Festival di San Remo”. Livio schreef ook muziek voor film (winnaar in het Rimini Film Festival) en componeerde klassiek werk zoals het “Concert for guitar & orchestra” en de “Levantine Suite” voor gitaar en orkest.

Livio Gianola bracht recent twee nieuwe albums uit, waarvan “Otro Sitio” de eerste was, met fluit, bandoneon, viool, vocals, bas, en percussie. “Solo a Poniente”: is het nieuwste solo album met een prachtige variatie aan latijnse stijlen van Europees tot Midden- en Zuid Amerikaans. Beide albums zijn in Nederland geproduceerd door Live In Europe BV dat Livio Gianola internationaal vertegenwoordigt.

Het optreden begint om 15.00 uur en een toegangskaart kost 15 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑