Diksie Krekkers in Gasthuiskerk op 4 december

Ook op de eerste maandag van december kan de liefhebber van jazzmuziek in Gasthuiskerk Doesburg terecht voor een gratis jazzconcert. Dit keer zijn het de Diksie Krekkers die vanaf 19.30 uur het muzikale voortouw nemen. De entrée is gratis, de drankjes niet.

U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

De Diksie Krekkers zijn eind 2014 opgericht naar aanleiding van een optreden in de Vrolijke Frans in Brummen. Dat optreden was zo’n succes dat, mede op aandringen van het publiek, werd besloten om onder de naam Diksie Krekkers verder te gaan.

De band repeteert serieus en maakt eigen arrangementen van bestaande stukken. In principe wordt er akoestisch gespeeld met een uitzondering voor de zang. De bandleden van de Krekkers zijn allemaal oude rotten in het diksie-vak, en elk lid heeft zijn sporen in de jazz dubbel en dwars verdiend.

De kracht van de Krekkers is dat de muzikanten zichzelf blijven en er tegelijk voor zorgen dat de toehoorder op het puntje van haar of zijn stoel zit bij geïmproviseerde oude stijl jazzmuziek met humoristische kantjes.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑