Even rustig aan doen halverwege Sint en Kerst? Vergeet het maar. Op zondag 10 december swingt Podium de Waag in Doesburg weer als vanouds. Vanaf 15.00 uur zorgen de heren van Home Cookin voor een pittig muzikaal menu.

Met de heerlijke stoofpot van soul, blues, funk en rock en met nummers van artiesten als Daniel Lanois, Charly Sexton, The Band en Jamie Lidell is Podium de Waag op 10 december de ‘place tot be.’

Home Cookin is een band die bestaat uit zeer ervaren muzikanten die gewoon ‘ouderwets’ lekker muziek maken, zonder de noodzaak van commercieel succes of het vermaken van de grote massa. Home Cookin is daarom niet alleen een band, maar vooral ook een muzikale vriendenclub.

Het podium gebruiken de heren als een intieme muzikale huiskamer, waar het voor iedereen goed toeven is. Klassieke swingende hits worden afgewisseld met dansbare soul-classics en enkele prachtige ballads. Gewoon omdat ook ‘slow food’ heel lekker kan zijn. De smaakvolle muziek van Home Cookin is dan ook een must voor de muzikale fijnproever.

Het optreden begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.