Professioneel coach Ursula Beekman uit Doesburg geeft op dinsdag 3 september een open masterclass ‘eten zonder schuldgevoel’. De masterclass wordt gehouden op boerderij Groot Nijhof in het buitengebied van Doesburg.

Deze masterclass is speciaal voor vrouwen die open staan om te leren, zichzelf willen leren kennen, die klaar zijn met en moe zijn van het strijden tegen hun lichaam en hun gewicht, die eraan toe zijn om een verdiepende stap te maken naar dieperliggende oorzaken van overgewicht.

De masterclass is ook geschikt voor vrouwen zonder overgewicht die niet de regie voelen over hun eetgedrag en daardoor hun zelfvertrouwen verloren hebben. Er wordt dieper ingegaan op de emoties die gekoppeld zijn aan een eetpatroon en vanuit een oordeelloze en liefdevolle blik wordt er stilgestaan bij de mogelijke oorzaken van overeten of jezelf uithongeren.

Met de kennis die Beekman deelt vanuit theorie en haar eigen ervaring, geeft ze iedere deelnemer ruimte om met hernieuwd inzicht op voeding en een innoverende visie op een dieetvrij leven weer huiswaarts te gaan.

De masterclass is gevuld met veel tips en tools hoe je met kleine aanpassingen al grote stappen kunt zetten naar een meer stabiel en evenwichtig eetpatroon met een gezond gewicht, zonder dat je daarvoor een dieet moet volgen.

Benieuwd hoe jij invulling kunt geven aan deze nieuwe manier om jezelf te voeden? Opgeven is noodzakelijk. Er is plaats voor 16 personen. Deelname aan de masterclass kost 50 euro per persoon. Opgeven kan door je in te schrijven via de website van Ursula Beekman.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.