Medailleregen voor de zwemmers van DWV

Zwemmers van DWV hebben in het Zwembad Erica Terpstra in Nijmegen meerdere medailles in de wacht gesleept. Karen van den Anker was met vijf medailles de grootverdiener van DWV. In het totaal waren 15 zwemmers van DWV goed voor 33 medailles. Vooral de zes succesvolle estafette teams droegen fors bij in het succes en het binnenhalen van deze oogst.

 

Ondanks dat de temperatuur binnen in het zwembad net zo warm was als buiten, het verkoelend briesje van buiten helaas ontbrak en de vochtigheidsgraad veel te hoog was, waren de prestaties echter super top en kon DWV onverwacht met een medailleregen naar huis gaan.

 

Marion van den Anker, onze supercoach, vond de subtropische warmte ook niet leuk. Dhr. Blom, official van DWV, benoemde de omgeving als “oncomfortabel warm”.

 

Medailles werden er gewonnen door Matthew Pieper (2x), Karen van den Anker (5x), Tessa aan de Meulen (2x), Chris Geervliet (3x), Daniëlle Staal (4x), Elroy Elderman (2x), Mirte Bruins (4x), Britt van Dijk, Phyleine Muller, Maarten Putman (2x), Noor van den Anker, Nicole Seegers (3x), Anneloes Gossink, Ariana Weijers en Jelmer Blom.

DWV 600

 

1 reactie

  1. anoniem

    meer fotos van anneloes gossink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑