Meditatie bij Helmi de Vaan in Doesburg

Ook in 2013 is er op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdagochtend van 08.00 tot 09.00 uur gelegenheid om te mediteren thuis bij Helmi de Vaan in de Ph. Gastelaarsstraat 13 in Doesburg. Een uur lang samen stil zijn. Niet meer, niet minder.


‘Meditatie is niet aan afkomst of geloof gekoppeld. Evenmin is het gericht op enige prestatie. Het zitten in stilte is een doel op zich. Meditatie vraagt om letterlijk stil te staan en stil te zijn bij waar je toch mee bezig bent. Je vraagt je dan af: waarom ren ik zo hard, waarom moet ik zoveel, wat jaag ik na en wil ik dat zelf eigenlijk wel? Het ervaren van stilte kan een weldaad zijn, maar kan je ook confronteren met je innerlijke onrust’, aldus De Vaan.


Iedereen is welkom, met of zonder enige ervaring met meditatie. De Vaan: ‘Ook als je nieuwsgierig bent en het eens een keer wilt meemaken, ben je van harte welkom’. Een kwartier voor aanvang is de deur open. Meer informatie, ook over andere activiteiten van Stilte Leren, is te vinden op de website www.stilteleren.nl.


1 reactie

  1. Henk Sluiter

    Hallo Helmi, ik heb dit zelf maar opgezocht.
    Maar ik kan op beide tijden niet mediteren. Heb je nog andere mogelijkheden?

    Groet,

    Henk Sluiter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑