Karlista Fontijn start in januari met lessen meditatie en mindfulness  De lessen vinden plaats in Het Arsenaal 1309 in Doesburg. De lessen worden 1 keer per 14 dagen gegeven in kleine groepen. Meditatie heeft een positieve invloed op je gezondheid en geluksbeleving. Het helpt je te ontspannen en je leert jezelf beter kennen.

 

De meest voorkomende reden waarom mensen gaan mediteren, is om zich fitter, gelukkiger en energieker te voelen. Daarnaast verhoogt het je innerlijke rust en kalmte. Je gaat alles dieper en intenser ervaren, en je gedachten zijn helder en geordend. Door meditatie wordt het stress-hormoon verlaagd, je bloeddruk neemt af en het werkt ook bij slapeloosheid en piekeren. Je prestaties zullen optimaliseren, want je kunt je beter focussen en concentreren. Maar wat vooral zo prettig is, het heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en geluksbeleving.

 

Er worden verschillende technieken gebruikt en het geheel wordt gecombineerd met mindfulness. Er wordt gewerkt met onder andere ademhalingsoefeningen, concentratie- en visualisatie oefeningen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met: Karlista Fontijn, 0575-465501/ 06-37307452 of karlistafontijn@gmail.com