Wie wil kan meepraten over het evenementenbeleid in Doesburg. Op dinsdag 14 februari vindt er een open avond plaats waarbij inwoners hun mening kunnen geven over alles wat met evenementen te maken heeft.

Is er nog ruimte voor nieuwe evenementen? Wat vinden we nu eigenlijk van de bestaande evenementen? Wat kan beter, wat is goed? Hoe overlast van evenementen te voorkomen? Zo maar wat vragen die de revue kunnen passeren op deze informatieavond.

De avond op 14 februari begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Plaats van handeling is de Burgerzaal van het Stadhuis. Wie aanwezig wil zijn, kan zich vooraf aanmelden via info@doesburg.nl, of telefonisch via 0313-481313. Aanmelden kan tot 10 februari.

Aanleiding voor de open avond is dat de gemeente momenteel werkt aan een evenementenbeleid. Daarnaast zijn er de afgelopen tijd enkele meldingen van buurtbewoners geweest van overlast in het centrum tijdens evenementen.

De open avond wordt door de gemeente georganiseerd voor ondernemers, inwoners en organisatoren van evenementen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.