Op de plek aan de Kraakselaan waar jarenlang Knip in was gevestigd, zit nu Elite Barbershop. De kapsalon wordt gerund door de bekende Doesburgse kickbokser Muhammed Kütükcü.

Elite Barbershop is begonnen als herenkapsalon, maar wil met aantrekken van een kapster in de toekomst ook gaan fungeren als dameskapsalon. De kapsalon is sinds 12 januari op en klanten kunnen zowel met als zonder afspraak naar binnen.

Voor Kütükcü is het zijn eerste eigen kapsalon. Daarvoor knipte hij in Doetinchem voor een vriend. De geboren en getogen Doesburger kan zijn kapsalon goed combineren met zijn trainingen als kickbokser.

Knip In sloot eind november vorig jaar de deuren. Daarmee kwam een eind aan 32 jaar knipbegrip in Doesburg. Knip In werd het laatst gerund door Nicolette Bosveld, dochter van oprichter Henk Schippers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.