Knip In op Kraakselaan eind november dicht

Na 32 jaar komt een einde aan kapsalon Knip In. Het knipconcept waarbij je binnen kunt komen zonder afspraak is 30 november voor het laatst open.

Knip In, een knipbegrip in Doesburg, werd 32 jaar geleden gestart door Henk Schippers. De inmiddels 72-jarige kapper is zelf niet meer actief in de zaak en laat de kapsalon runnen door zijn dochter Nicolette Bosveld.

Die meldt aan DoesburgDirect.nl dat 30 november de laatste dag is dat Knip Inn open is. ‘Het is mooi geweest. Mijn vader is al een paar jaar niet meer actief in de zaak en zelf kan ik vanwege een rugblessure niet de hele dag in de zaak staan. Er is geen opvolging, dus dan houdt het op’, aldus Nicolette.

‘Ik heb er een dubbel gevoel over’, vervolgt Nicolette. ‘Aan de ene kant is het mooi geweest na zoveel jaar. Aan de andere kant krijgen we van klanten te horen dat ze het ontzettend jammer vinden.’

Knip In staat bekend om het concept waarbij je zonder afspraak binnen kunt lopen. Wat er met het huurpand op de Kraakselaan 85 gebeurt, is op dit moment nog niet bekend. Door de stopzetting verliezen vijf medewerkers hun baan. Een van de medewerkers heeft inmiddels al een nieuwe uitdaging gevonden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

4 reacties

 1. Wilma Roordink

  Het was altijd een gezellige huiskamer waar geknipt werd.

 2. frans sanders

  henk knipte mijn al voor de zaak in Doesburg openging .nu maar zoeken naar een nieuwe kapper .alles houd een keer op ….henk heeft ook zijn rust wel verdient he
  maar missen doen een heelhoop Doesburgers hem wel ..zeker weten .

 3. gerrit smeitink

  Heel erg jammer ,altijd gezellig wens de kapsters veel geluk toe met het vinden van een nieuwe baan ,maar zo goed als jullie zijn zal dat zeker lukken bedankt voor de gezelligheid .

 4. Frans Schilderman

  Is het geen mooie kans voor het personeel om de zaak over te nemen ? is zo maar een idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑