De veiling voor het goede doel waarbij Doesburgse ondernemers producten en diensten beschikbaar hebben gesteld, heeft flink wat geld opgeleverd. De Stichting Make-a-Wish kan 11.505 euro bijschrijven.

Woensdagavond vond in de Gasthuiskerk een veiling plaats. De veiling stond onder leiding van burgemeester Loes van der Meijs en werd aangemoedigd door Angelique Krüger, bekend van Omroep Gelderland.

Diverse Doesburgse ondernemers boden producten en diensten aan waarop werd geboden. Een van de topstukken van de veiling was een pakket met 6 exclusieve VIP-rondleidingen door het Amsterdamse Rijksmuseum komend voorjaar. Dit pakket bracht 950 euro op.

Het geld dat met de veiling bijeen is gebracht wordt gebruikt om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen en zo de kinderen en hun gezin een mooie en onbezorgde dag te bezorgen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.