In haar programma Wie Kijkt? vertelt cabaretière Kiki Schippers op vrijdag 7 oktober in de Gasthuiskerk hartstochtelijk en kwetsbaar over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid.

Vanaf 20.00 uur gaat Schippers gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Kiki kijkt verder en vraagt door.

Wie Kijkt? is de eerste avondvullende voorstelling van Kiki Schippers (1988) die in 2011 afstudeerde aan de Koningstheateracademie. Ze won in recordtempo een aantal aanzienlijke prijzen, waaronder in 2014 de Publieksprijs en Persoonlijkheidsprijs bij het Cabaretfestival Cameretten en de tweede prijs tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd. In 2013 stond ze in de finale van het Leids Cabaretfestival.

De pers is het er unaniem over eens: dit is een veelbelovend talent. NRC, Theaterkrant en Cabaret.nl gaven Schippers maar liefst vier sterren.

De toegangsprijs bedraagt 13 euro en kaarten kunnen worden besteld via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.