Op 21 oktober gaat de jaarlijkse Pub Quiz in Doesburg weer van start. Groepen van maximaal 6 personen of individuen kunnen zich opgeven bij organisator Viking Outdoor. Het gaat om vier avonden in het najaar, die plaatsvinden bij De Waag.

De openingsavond is dus 21 oktober gevolgd door 4 november, 11 november en 18 november. Het idee is dat groepjes van 6 personen allerlei vragen beantwoorden. Heb je geen groep, dan kun je je ook opgeven en aansluiten bij een groep, of ter plaatse een groep formeren.

De Pub Quiz bestaat uit tachtig vragen verdeeld over acht rondes waaronder de actualiteitenronde, plaatjesronde en de geluidsronde. De overige zes rondes bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment en algemene kennis.

De avonden starten om 20.00 uur en worden afgelopen met een ludieke prijsuitreiking. De organisatie is in handen van Peter Taai van Viking Outdoor. Deelname aan het kroegspel kost 4 euro per persoon.

Opgeven om deel te nemen kan via info@vikingoutdoor.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.