Speciaal menu vanwege 7-jarig bestaan Restaurant De Liefde

Restaurant De Liefde komt met een speciaal menu ter ere van het 7-jarig bestaan. In maart en april biedt het restaurant een speciaal 7-gangenmenu aan.

Op 12 april bestaat De Liefde exact 7 jaar. Reden voor een feest. Dit gebeurt in de aanbieding van een 7-gangenmenu voor 77 euro. Dit is inclusief welkomstbubbels en een aangekleed kop koffie na afloop. Dit speciale menu is de gehele maand maart en april te bestellen.

Restaurant De Liefde is gevestigd aan de Philip Gastelaarsstraat 5A, pal tegenover de ingang van het stadhuis. Het restaurant wordt gerund door chef-kok Margreet Deen, gastheer Yoreck van de Brink en wijnadviseur Ben van den Brink.

TripAdvisor
Het interieur van het restaurant is begin dit jaar opgefrist. Zo heeft het interieur een andere kleurstelling gekregen, is de bar geschilderd en heeft het restaurant nieuwe stoelen.

Verder kwam De Liefde recent in het nieuws na het ontvangen van het certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor, de grootste beoordelingssite ter wereld.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑