Middag- en avondzon op nieuw terras van LOC17

Doesburg heeft er een terras bij. Bij de passentenhaven heeft LOC17 een terras geopend aan de waterzijde. Het terras is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Ruurd Robaard van LOC17 spreekt van een gezellig terras met een sterk vakantiegevoel. ‘Je zit aan de waterzijde met zicht op de ondergaande zon op de Posbank. Het ademt een beetje hip, een beetje festivalachtig. Lekker muziekje erbij en als het wat fris wordt steken we de vuurton aan. Met de loods op de achtergrond heeft het een beetje een industriële look’.

Het terras is op vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur geopend. Er wordt een borrelkaart gehanteerd met drankjes en hapjes. Maaltijden worden niet geserveerd vanwege het ontbreken van een grote keuken.

LOC17 is verantwoordelijk voor het opknappen van de oude tramloods. In de loods staat een tent voor feesten en partijen. Vanwege de coronamaatregelen mag die voorlopig niet worden gebruikt. Ook vinden er voorlopig geen feesten en partijen plaats. Wel is er gelukkig dus een terras met middag- en avondzon.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

2 reacties

  1. Peter van den Broeke

    En…..super gezellig!! Het is echt ontspannen genieten daar aan het water. Aanrader.

  2. Peter van den Broeke

    Trouwens een erg goede aanvulling voor de passantenhaven en de camperplaatsen aldaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑