Mijn 2012: Casper Bakker

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
De oplevering van ons nieuwe huis op Beinum West. Wat een rust in vergelijking met wonen in de binnenstad. En uiteraard de lovende reacties op ons nieuwe product Picqer. Altijd spannend als je ergens een jaar aan werkt en het dan naar buiten brengt, maar de reacties zijn beter dan we hadden gehoopt, dus dat beloofd een druk 2013 te worden.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2012?
Bij het gebrek aan echt ‘grote’ momenten voor Doesburg in 2012, kies ik voor de terugkeer van de Singelloop op 30 april. Ik deed voor de eerste keer mee en het was voor mij ook de eerste ‘run’. Volgend jaar zeker weer. En volgens mij stond er nog een afspraak tussen Richard Kok en wethouder Bouman, dus ik zie er naar uit om hun in 2013 aan de start te zien verschijnen.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Door de drukte van een nieuw product lanceren en een nieuw huis kopen en verhuizen, heb ik dit jaar weinig van Doesburg meegekregen. Maar volgens mij gaat het goed met Doesburg en blijft Doesburg zich positief ontwikkelen. Eindelijk toestemming voor een ondernemer die zich mag vestigen in de loods; nieuw parkeerterrein bij de oude betoncentrale; uitbreiding van de jachthaven; en een hoop nieuwe ideeën voor de GTW loods. Als we in 2013 in dat tempo doorgaan hoor je mij niet klagen.


Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
De droom die ik eind 2011 heb opgegeven, is al gedeeltelijk uitgekomen. De softwaremarkt voor voorraadbeheer flink opschudden. Daar zijn we al flink mee bezig en ik heb goede hoop dat we dat in 2013 definitief gaan doen. Daardoor een hoop positieve energie voor 2013.


Eén, ja slecht één, rake tip om Doesburg nog mooier te maken.
Maak van de ruimte om het stadhuis, vanaf de Bonte Hond tot Vallermosa, één groot horecaplein. Geen auto’s meer, maar alleen maar terrassen. Ik denk dat dit Doesburg nòg gezelliger kan maken en een aantrekkingskracht voor meer toeristen kan zijn.


Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we in Doesburg absoluut bekijken komend jaar?
Kijk in de binnenstad eens omhoog. Er zijn een hoop verborgen, maar prachtige, gevels te bewonderen.1 reactie

  1. Carla Bekken

    Leuk om te lezen dat er een aantal mensen de Singelloop als een Doesburg Moment 2012 zien “geweldig” Wij gaan er weer voor…. Singelloop 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑