Voor de tweede keer houden Kadoes Conceptstore en ZIN een mode-event. Daarbij draait het om meer dan alleen mode. Het vindt plaats op woensdagavond 12 december.

Fashion, trends, music, drinks, bites en fun. Dat zijn de steekwoorden van het mode-event van Kadoes en ZIN. Woensdagavond 12 december vanaf 20.00 uur is de Gasthuiskerk het toneel van het feestelijke evenement.

Bezoekers worden bijgepraat op het gebied van mode en er zijn modeshows. Verder krijgen gasten hapjes en drankjes, en is er muziek om de sfeer te verhogen, en zijn er prijzen te winnen.

Wie aanwezig wil zijn bij dit mode-event kan kaarten bestellen bij Kadoes Conceptstore in de Meipoortstraat 18, ZIN in de Kerkstraat 18 of bij de ingang van de Gasthuiskerk op woensdagavond. Een toegangskaart kost 15 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.