Het nieuws dat de binnenstad er met Bloem en Kunst Doesburg een bijzondere winkel bij heeft, is voor de organisatie van de ondernemerswedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar reden om deze winkel uit te roepen tot ondernemer van de maand november.

Bloem en Kunst Doesburg is een winkel waar bloemen en kunst elkaar verweven. De winkel zit sinds kort in de Kerkstraat in het diepe pand waar voorheen Kunstburg was gevestigd.

De bloemenwinkel levert verse bloemen, zijdebloemen en kunst, en wordt gerund door Satyama Maliepaart en Narayano Vrolijks, beiden hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de bloemenwereld en waren zowel nationaal als internationaal actief.

‘Satyama schildert, vandaar de kunst. Alles wat we met bloemen doen, gaat richting de kunst. Hierdoor hebben we een geheel eigen stijl ontworpen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een kleurrijke bos of losse roos’, aldus Narayano Vrolijks eerder op DoesburgDirect.nl.

De winkel biedt boeketten, bruidsbloemwerk, afscheidsbloemwerk, zijdebloemen en arrangementen aan. Het lef om bloemen en kunst te combineren in een businessmodel is reden om Bloem en Kunst Doesburg uit te roepen tot maandwinnaar.

Met het uitroepen tot maandwinnaar dingt Bloem en Kunst Doesburg mee voor de overall-titel van Doesburgse Ondernemer van het Jaar. Deze nieuwe prijs, in het leven geroepen door Hanzegilde en DoesburgDirect.nl, wordt begin 2019 bekendgemaakt. Een vakjury buigt zich dan over de twaalf maandwinnaars en tijdens een feestelijke bijeenkomst op 5 februari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.