Only for Men maakt werk van de Kerst. Op zaterdag 22 december is er een speciale shoppingdag die wordt aangekleed met personeel in Black Tie en oesters en Prosecco voor klanten.

Bij Only for Men laten ze het shoppen rondom de feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan en daarom organiseren ze het Black Tie event, meldt de modeketen.

Op 22 december zijn alle filialen van Only for Men volledig in feestelijke sferen. Het personeel is gekleed volgens de dresscode Black Tie. Onder het genot van een mooi glas prosecco en een verse oester van één van de oesterdames, kunnen alle klanten feestelijk winkelen op zoek naar die ene outfit en de laatste cadeaus. Uiteraard staat het ervaren winkelpersoneel klaar om de klanten te voorzien van persoonlijk stijladvies.

De winkel van Only for Men in Doesburg is gevestigd aan de Barend Ubbinkweg en is sinds enkele weken van de buitenkant al sfeervol versierd met lampjes.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.