De modeshow van Door Mode in de Martinikerk in Doesburg gaat in de boeken als zeer succesvol. Tweehonderd genodigden waren getuige van de kledingshow die werd gehouden vanwege het 10-jarig bestaan van Door Mode.

Vijftien modellen presenteerde op de catwalk de kleurrijke, nieuwe voorjaar- en zomercollectie. De enthousiaste en professionele wijze waarop de kleding werd gepresenteerd, werd door de gasten goed ontvangen.

Onder luid applaus liepen ze de ‘grand finale’. Na afloop sprak eigenaresse Dorine Maresch van Door Mode een dankwoord uit voor de avond en voor 10 jaar Dore Mode.

Door Mode begon 10 jaar geleden in de crisistijd in de Kerstraat. Drie jaar geleden startte Maresch een tweede zaak aan de overkant, genaamd Labels by Door. Door Mode staat bekend om de mooie, uitgebalanceerde merken die het klantenvertrouwen bij vrouwen doet toenemen.

Na de after party aansluitend op de modeshow in de Martinikerk, gingen de deuren van Door Mode en Labels by Door open. Zodat klanten tot laat in de avond exclusief konden shoppen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.