Ondernemers in Doesburg zien het liefst dat Doesburg Binnenste Buiten van 4 dagen teruggaat naar 3 dagen. Voor bezoekers is het favoriete onderdeel het avondprogramma, zo blijkt uit een onderzoek.

‘Bij de keus om terug te gaan naar 3 dagen hebben wij ons laten leiden door de enquête onder de ondernemers, omdat we de betrokkenheid erg belangrijk vinden. Bij de enquête van de ondernemers was 80 procent voor 3 dagen. Ook was er in onze enquête geen hele grote meerderheid die de keus van 4 dagen kon onderbouwen’, aldus een woordvoerder van Doesburg Binnenste Buiten.

Uit de bezoekersenquête blijkt verder dat de braderie bij voorkeur om 11.00 uur start en doorloopt tot 21.00 uur. Ook stellen bezoekers dat de braderie niet kan zonder het avondprogramma.

Verder zijn de meeste bezoekers niet bereid om een financiële bijdrage te leveren en laten 113 mensen weten dat ze de organisatie van dit evenement willen ondersteunen.

Doesburg Binnenste Buiten behoort tot de grootste evenementen van Doesburg en trekt jaarlijks veel bezoekers uit de regio. De laatste jaren trekken ook veel jongeren naar de muziekoptredens op het plein bij de kerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.