De derde Montmartre Markt van het seizoen vindt plaats op zondag 30. Plaats van handeling is weer het historische centrum van Doesburg.

Voor het 4e seizoen worden er weer 7 prachtige Montmarte markten georganiseerd in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel in de Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

De derde Montmartre markt van 2019 is zondag 30 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, vintage kleding, zonnebloemen en boeken.

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE op zondag 30 juni in Doesburg. De Montmatre markten worden dit jaar verder nog gehouden op:

  • Zondag 28 juli
  • Zondag 25 augustus
  • Zondag 29 september
  • Zondag 17 november (Winter Montmartre)

De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.